This is an example of a HTML caption with a link.
Principală » Articole

Pagini: « 1 2 ... 31 32 33
  De astăzi pagina online a SOTT Chișinău iarăși este activă. Ne cereme scuze pentru incomoditățile create. Acum o lună site-ul nostru a fost blocat de către firma care ne prestează serviciile de domen și hosting. Tot din această cauză   adresa a fost modificată ( dacă pînă acum era .com, acum este .net).
  Însă să nu ne supărăm, trebuie totdeauna să găsim latura bună a lucrurilor. Design-ul site-ului a fost modificat și după părerea mea chiar este mai reușit decît cel anterior. Categoriile au fost modificate. Toți autorii sunt la curent cu modificările realizate și ei sunt gata să vă deservească în continuare.
  Dacă dorești mai multă socializarea pentru această am creat și o grupa specială pe Odnoklassniki, nu uita să te alături la ea.
  Site-ul încă nu este testat 100%, de aceea dacă depistați careva erori scriți o scrisorică în secțiunea "Contactați-ne".

Anunțuri | Vizualizări: 620 | Adăugat de: Virus | Data: 04.07.2013 | Comentarii (0)

Primul eveniment sportiv al verii pentru mine - Marș-Cross. Uuuffff.... În sfîrșit s-a încheiat povestea de groază a BAC-ului, acum se începe libertatea. După cum am scrisc anterior prim' lucru care îl voi face voi merge în excursie. Păi, iată după o noapte de bal: distracții, dansuri, mîncare și desgur ceva băutură tare, dimineța mi-am luat rucsacul în spinare și la drumul mare.
De fapt marșul s-a început de vineri, însă și cu o fată nu am reușit mai devreme, de aceea ne-am înțeles ca împreună vom merge în întimpinarea echipei. Și acum astfel de evenimente nu se petrec fără situații interesante am început-o îndată de la gară. Întrebăm pe un șofer: La Horodiște? La care răspunde: DA. Noi bucuroși punem gențile în rutieră, dar cînd să ne urcăm în rutieră ne spune hai repede pregătiți cîte 80 de lei și plecăm. Ceeeee??? Pe internet biletul costa 39 de lei. Am intrat noi în discuții ca în final domnul șofer a spus că el merge în raionul Rîșcani. Dar noi nu.... noi avem nevoie de Horodiște de lîngă Țîpova. Pffff.... bine ca nu am mers mai departe.
Am găsit ruta necesară, am urcat și pînă la Horodiște am discutat (multe am vorbit, fiindcă pentru prima oară ne vazusem și știți voi cum e prima oară cînd te vezi cu un nou prieten, poți vorbi ore în șir). Mai departe pînă a întîlni tabara trebuia noi cumva să ajungem. Vera (noul prieten) spunea că noi trebuie să trecem pe lîngă un cimitir. Nimic.... mergem, mergem, mai mult la ghici... totuși ne-am alăturat noi echipei.
Și acum traseul nostru: am trecut pe la Țîpova. Aici doi turiști ne-au lăsat. Doi au venit, doi au plecat! Mai departe prin soare, am mers mult, în kilometri nu vă pot spune. Dar sunt sigur că seara ne-am oprit la Lopatna. Aici ne-am întins tabăra noastră mare de 7 persoane. Am mîncat bine, am dormit bine. Seara pe la 10 cu Petrea am aflat o veste nu prea buna, totuși nu am spus-o nimănui. Abia a doua zi le-am spus că din fîntîna din care be-am apă cu ceva timp în urmă s-a înecat o mîță. Vă închipuiți cu mîncam noi cei care știam))).
Ziua a doua: descătușare totală - eu mi-am dat frîu liber emoțiilor. Și vorbeam într-una, alergam, săream, adică mă făceam de cap ca și în marșul de anul trecut: ne băteam cu bețele cu Petru, am trecut în alergat printr-o poiană de urzică etc. În a doua parte a zilei obosisem puțin totuși am ajuns la Nistru.
Și cum eu sunt foarte cuminte, am deci să joc la nervi d. Elena, spunînd că Petrea cu Dan erau pe malul Nistrului la 10 noaptea, de fapt ei dormeau în cort. Eu credeam că d.Elena va sări din cort să îi caute, totuși după cum ea a spus a doua zi a rămas cu urechile ciulite ca să îi audă cînd vor veni. Ei bine, noi am adormit, dar d. Elena ne-a așteptat.
A treia zi l-am făcut pe șeful. Mi-a fost încredințat totemul tribului - harta. Am ales calea de mișcarea pînă am ieșit de pe hartă, după care deja mergeam după cum mă ducea mintea. Din moment ce noi am ieșit de pe hartă pe d. Elena a cam luat-o panica. Și acum aud cum îmi spune: "Andrii, mergi pe drum înainte". "Nu d. Elena eu vreu la stînga". Am mers cum amvrut eu și am ajuns cu bine la Orheiul Vechi pe la ora 1. Abia așteptam să vină ora 4 că să îmbarcă fetele în transport și să le trimitem la oraș. Noi chiar am așteptat că să fim sigur că ele au plecam.
Mai cu bine, mai cu rău, marșul a fost destul de interesant. Alții nu știu cum, dar eu am rîs pe cinste. Păi și voi dacă vreți să vedeți cum a fost prin un link și privește cele mai interesante momente din Marș-Crosul 2013

Competiții | Vizualizări: 612 | Adăugat de: Virus | Data: 04.07.2013 | Comentarii (0)

1-3 4-6 ... 91-93 94-96 97-98
Creatorul de site-uriuCoz